Stenen sculpturen

fluistering stenen sculpturen fieke de roijDe stenen sculpturen van Fieke de Roij ontstaan intuïtief. Vormen en materialen worden gecombineerd en gedurende het hele proces is de kunstenares op zoek naar eenvoud, spanning en evenwicht.

Krachtige vorm

De stenen sculpturen van Fieke de Roij worden gekenmerkt door hun krachtige vorm. Ze zijn niet nadrukkelijk mooi of verleidelijk en vertellen geen verhaal maar de beelden roepen een bepaalde sfeer of associatie op. De kijker krijgt de ruimte voor eigen invulling.

Te koop via de website

Fieke de Roij verkoopt haar werk via haar eigen beeldhouwatelier Werk in Steen. U kunt hier haar stenen sculpturen kopen. Op de website vindt u haar werk met daarbij meer informatie over het beeld zoals het materiaal, de afmetingen en natuurlijk de prijs. Ook kunt u hier lezen hoe de sculptuur tot stand is gekomen.

Geschikt voor buiten

Sommige stenen sculpturen zijn ook geschikt voor buiten. Deze beelden kunnen diverse weersomstandigheden doorstaan en zijn dan ook zeer geschikt om in uw tuin te plaatsen. Ze zijn gemaakt van natuursteen zoals hardsteen, kalksteen, muschelkalksteen of marmer.

Contact
Wilt u het werk van Fieke de Roij komen bekijken? Bezoek dan een van de exposities waar het werk van Fieke de Roij te zien is. Of maak een afspraak voor een bezoek aan beeldhouwatelier Werk in Steen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen vanuit Werk in Steen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier op de website in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

logo