Abstracte tuinbeelden

krachtenspel abstracte tuinbeelden fiekederoijEen kunstwerk geeft uw tuin net dat beetje extra. Het versterkt de uitstraling van uw tuin en trekt de aandacht. Voor abstracte tuinbeelden kunt u terecht bij Beeldhouwatelier Werk in Steen van Fieke Roij.

Bestand tegen verschillende weersomstandigheden

Wanneer u abstracte tuinbeelden buiten wilt plaatsen, is het belangrijk dat er materiaal is gebruikt dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Wind, regen, kou en felle zon kunnen materialen aantasten. Fieke de Roij maakt beelden die ook geschikt zijn om buiten te gebruiken. Hiervoor gebruikt ze natuursteen zoals marmer, hardsteen, kalksteen en muschelkalksteen. Deze steensoorten zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden.

Kies een beeld uit de collectie of laat in opdracht maken

Fieke de Roij maakt abstracte tuinbeelden in verschillende formaten. Voor elke tuin is er wel een geschikt element te vinden. Is de collectie niet wat u zoekt? Dan is het ook mogelijk om in opdracht een beeld te laten maken. Zoekt u een abstract beeld voor een bepaalde plek in uw tuin, van bepaalde afmetingen of van een bepaalde steensoort? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Cursus beeldhouwen

Wilt u zelf leren beeldhouwen? Dan kunt u een van onze cursussen volgen. Op maandag- en dinsdagavond en woensdagochtend is er een wekelijkse cursus beeldhouwen. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. U werkt in uw eigen tempo aan uw eigen beeld en doorloopt daarin alle stadia: ontwerp, uitvoering en afwerking. U wordt begeleid en krijgt instructies van Fieke de Roij. Kijk op onze website voor meer informatie, data en prijzen.

logo